Hier bent u: zinco.nl > Home

Duurzame en betrouwbare systeemoplossingen voor groene daken

Door de som van ecologische en economische voordelen levert het groene dak een belangrijke bijdrage aan duurzame hedendaagse architectuur.

ZinCo biedt wereldwijd bewezen oplossingen voor iedere vorm van groen op het dak. Het programma strekt zich uit van onderhoudsvriendelijke sedumdaken, eventueel in combinatie met zonnepanelen, tot complete dakparken met bomen, struiken, vijvers en looppaden. Ook voor verharding op het dak bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een eenvoudige loopverharding of een parkeergarage waarbij zwaar vrachtverkeer het dak moet kunnen betreden, ZinCo heeft een oplossing voor iedere uitdaging.

Voor de veiligheid op het dak hebben wij een uniek en gepatenteerd systeem ontwikkeld. Of het nu gaat om een enkel bevestigingspunt, een aanlijnrail of een compleet hekwerk, ZinCo Fallnet® is een geïntegreerd systeem dat kan worden geïnstalleerd zonder dat dit in aanraking komt met de dakbedekking.

Voordelen dakbegroeing

Meer informatie over de vele voordelen van groene daken:

 

Persberichten

Amsterdamse Soho House krijgt luxueus gebruiksdak

Het Amsterdamse Bungehuis aan de Spuistraat in Amsterdam werd onlangs verbouwd tot Soho House Amsterdam: een exclusieve club en verblijfplaats voor creatieve mensen uit de hele wereld.

Subsidieregeling groene daken

Steeds meer gemeenten en stadsgewesten verstrekken subsidie om de toepassing van begroeide daken te stimuleren. Via https://www.energiesubsidiewijzer.nl/ kunt u per woonplaats zoeken voor welke vergoeding(en) u in aanmerking komt en waar u deze kunt aanvragen.