Hier bent u: zinco.nl > Home

Duurzame en betrouwbare systeemoplossingen voor groene daken

Door de som van ecologische en economische voordelen levert het groene dak een belangrijke bijdrage aan duurzame hedendaagse architectuur.

ZinCo biedt wereldwijd bewezen oplossingen voor iedere vorm van groen op het dak. Het programma strekt zich uit van onderhoudsvriendelijke sedumdaken, eventueel in combinatie met zonnepanelen, tot complete dakparken met bomen, struiken, vijvers en looppaden. Ook voor verharding op het dak bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een eenvoudige loopverharding of een parkeergarage waarbij zwaar vrachtverkeer het dak moet kunnen betreden, ZinCo heeft een oplossing voor iedere uitdaging.

Voor de veiligheid op het dak hebben wij een uniek en gepatenteerd systeem ontwikkeld. Of het nu gaat om een enkel bevestigingspunt, een aanlijnrail of een compleet hekwerk, ZinCo Fallnet® is een geïntegreerd systeem dat kan worden geïnstalleerd zonder dat dit in aanraking komt met de dakbedekking.

Voordelen dakbegroeing

Meer informatie over de vele voordelen van groene daken:

 

Persberichten

Daken benutten als inzet tegen wateroverlast

De verstening van met name grote steden en de gevolgen van de klimaatverandering zijn een veelbesproken onderwerp. De overheid kijkt welke maatregelen genomen kunnen worden om de gevolgen van de klimaatverandering tegen te gaan.

Subsidieregeling groene daken

Bent u een ondernemer en zoekt u binnen uw bedrijf altijd naar de beste oplossingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu? Via de MIA kunt u tot 36 procent van de investeringskosten voor een milieuvriendelijke investering aftrekken van de fiscale winst aanvullend op de reguliere afschrijving en met de Vamil kunt u zelf bepalen wanneer u deze investeringskosten afschrijft. Dat levert u een liquiditeit- en rentevoordeel op.